◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Capcana lituanienilor » „Tricolorii” au aflat secretul adversarilor din Liga Națiunilor: „Cine să își închipuie că vor face asta?!”

Românii au aflat că, înainte de începerea meciurilor, gazdele de la Vilnius obișnuiesc să ude abundent terenul, deși sintetic, ca să-și pună în dificultate adversarii.

În primul meci din dubla de săptămâna viitoare, în Liga Națiunilor, România va juca în Lituania (11 octombrie, ora 21:45), dar în condiții speciale, pe un teren sintetic. Ultima oară când „tricolorii” au evoluat pe un unul asemănător a fost în Kazahstan, în preliminariile Mondialului 2018, când au scos doar o remiză albă.

„Terenul sintetic din Lituania e mai bun decât cel din Kazahstan. Dar, cu Serbia, l-au udat abundent, exagerat. Mingea sărea foarte mult și căpăta viteză. Din păcate, nu putem să intervenim la ședința tehnică, să nu-l mai ude, fiindcă regulamentul le permite. Dar măcar bine că știm! Sârbii au fost luați prin surprindere, nu știau. Cine să își închipuie că vor uda terenul de plastic?! Și poate că și ăsta este un motiv pentru care Serbia a avut ceva probleme și s-a impus cu emoții, cu 1-0”, a spus un federal român.

Vezi și: Contra a anunțat lotul pentru meciurile cu Lituania și Serbia » 16 stranieri și 8 jucători din campionatul intern: surpriza vine de la FCSB
PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:
• 11 octombrie | Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *