◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

CEL DE AL PATRULEA OCHI, UN MISTER AL ORGANISMULUI UMAN

Biologul Rubert Sheldrake a efectuat mai multe experiențe științifice, pornind de la situații din viața cotidiană care pot implica percepții PSI.

Este vorba despre sentimentul că suntem priviți, fără a vedea pe cineva. Poate că mulți dintre noi am trăit această stare, fără să o putem explica.

Sheldrake a cercetat și fenomenul prin care o persoană cu ajutorul privirii, aflată în spatele altei persoane, o poate face pe aceasta să se întoarcă și să privească înapoi.
Femeile au declarat, într-un sondaj pe care l-a realizat cercetătorul, într-un procent de 80%, că au trăit astfel de situații.

Alte persoane au declarat că au trăit un sentiment straniu, atunci când au fost privite mai mult timp de către persoane necunoscute. Privirea acestora le-a dat o stare de slăbiciune, de rău general. Vorbim despre ochi ca despre niște organe misterioase.

Un celebru paparazzi a confirmat teza lui Sheldrake, povestind că atunci când se află la mare distanță de un subiect pe care trebuie să-l fotografieze, subiectul se întoarce instantaneu, privind chiar în obiectivul aparatului de fotografiat.

Ce îl determină să se întoarcă instantaneu?
Se spune că după intuiție, care ar fi al șaselea simț, avem acest al șaptelea simț. Este ca și cum am avea un misterios ochi în ceafă și putem privi în spatele nostru.

Sheldrake susține că acest al șaptele simț este dat de un câmp morfogenetic, pe care fiecare dintre noi îl avem.
Alți cercetători susțin că acest sentiment că ești observat s-ar datora intuiției. Au fost realizate experiențe cu doi subiecți. Unul se afla într-o cameră și celălalt în altă cameră. Printr-o fereastră, cel din urmă l-a privit în ceafă, în mod insistent, pe primul subiect, iar acesta s-a întors instantaneu.

Sunt și sceptici care nu susțin această teorie și consideră că persoanele în cauză suferă de ceea ce numim fobie socială. Aceasta ar fi dată de stările de frică, anxietate, care se produc în public, în marile aglomerații.

Pe de altă parte, există specialiști care susțin existența ochiului din ceafă. Se spune că acesta are posibilitatea de a privi într-o deschidere maximă.

Am citit, ne-am informat despre al treilea ochi, care este așezat frontal, între sprâncene. De această dată, specialiștii susțin existența unui ochi la fel de misterios, pe care îl avem în ceafă. În textele biblice acesta este numit ochiul rigid. El trebuie activat ca să putem vedea cu el. Cu ajutorul celor patru ochi, omul poate privi în patru puncte diferite, în același timp.

Ochii frontali sunt în legătură cu cel de al patrulea ochi. Atunci când avem probleme cu vederea, avem dureri în spatele capului, respectiv în ceafă, unde se află ochiul rigid.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *