Vernisajul expoziției personale Augustin Lucici la Biblioteca Metropolitană

Biblioteca Metropolitană Bucureşti găzduieşte în perioada 10 octombrie – 2 noiembrie expoziția personală a artistului Augustin Lucici în cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică Temeiuri.
Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 10 octombrie, începând cu ora 19:00, la Artoteca, din Șoseaua Mihai Bravu, nr. 4. În cadrul evenimentului va fi prezent şi criticul de artă, Radu George Serafim, care va fi şi moderatorul vernisajului.
Creator de ani de zile, mereu prezent în viața culturală a județului Argeș, posesor a mai multor diplome de excelență și premii pentru creativitate printre care și Premiul pentru Cultură al Județului Argeș, artistul Augustin Lucici invită publicul să admire o expoziție formată din mai multe cadre sinteză ce merg de la portrete până la natură statică, expoziție pe care el însuși o vede ca un laborator cultural, spiritual și personal.
Stagiunea Permanentă de Artă Plastică este un proiect lansat în anul 2005 şi a adunat de-a lungul timpului 98 de artişti din 15 ţări şi 10 critici de artă.
Artoteca este deschisă tuturor celor interesaţi, care sunt invitaţi să viziteze locaţia, expoziţia şi să întâlnească artiştii preferaţi.
Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Serviciul Comunicare
E-mail: comunicare@bibmet.ro
Ţel: 0772002417
www.bibmet.ro
www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.