◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

ROMÂNIA U21 – ȚARA GALILOR U21 2-0

S-a născut noua Generație de Aur! Tricolorii merg 99,99 % la EURO 2019 după un meci PERFECT
Coman. Coman. Și iar Coman! Din păcate, trei ratări. Ca Mbappe cu o seară înainte, Florinel a vrut să fie în centrul atenției, dar n-a reușit decât să-l ia la țintă pe Evans. Un start OK pentru România, un start care să țină lumea în priză și Țara Galilor departe.

Trei ocazii care au rămas și singurele până la „capul” lui Rus din finalul reprizei. Repriză în care „tricolorii” au ținut meciul sub control, un Ianis Hagi cu incursiuni bune, recuperări și servicii de adevărat lider din teren al „tineretului”. Însă câteva ezitări, simulări și precipitări ale lui Ivan, parcă prea moale și șmecheraș pentru colegii săi, au lăsat tabela la 0-0.

MAN, CIUPITURA SALVATOARE
Și Ivan, după ce a cerut alte două penalty-uri, a ratat și ocazie imensă, o ocazie rară, o ocazie pe care, din 99 de încercări, 100 de „tricolori” o transformau. A făcut o preluare bună, a trecut de Evans, însă s-a încurcat inexplicabil cu poarta goală.

ȘI, DEȘI ÎN UNGHI, A TRAS MULT PE LÂNGĂ!
Dincolo, emoții au fost când Radu a bâlbâit o minge, iar Pașcanu a scos de pe linie. Era clar că nu ne prinde o oră fără gol pe tabelă. Și, din fericire, a fost pentru noi. Serviciu Coman din lovitură liberă, recentrare Rus, gol Man. Dintr-un metru, dintr-un mănunchi de jucători, din groapa necalificării către un turneu visat de atâta vreme.

SĂ VINĂ LIECHTENSTEIN 🙂
Galezii nu s-au predat, ne-au dat și bară. Însă apoi a intrat Pușcaș. Cu sete de fotbal, a jucat rar în ultima vreme, chiar și la lot, și-a adus aminte că e golgeterul reprezentativei în preliminarii și a șters emoțiile. Șut tare, din unghi, o minge îndesată adânc în poartă și înspre calificare.

A fost destul. Destul pentru un 2-0 care ne-a repus pe primul loc. Acum, în meciul cu Liechtenstein de marți, de la Ploiești, obiectivul e un punct. Un punct contra unei echipe care tocmai a pierdut 0-9. Dar, după alt meci de la Ploiești, din primăvară, 1-2 cu Ucraina, se așteaptă fluierul cel de pe urmă pentru sărbătoare. Sărbătoare după 20 de ani, ca-n romanul lui Dumas tatăl.

gps.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *