Contrucţia unui segment de 10 kilometri din autostrada Braşov- Comarnic va începe în toamnă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat demarea lucrurărilor de construcţie la segmentul de autostradă dintre Braşov şi Cristian. Tronsonul, în lungime de 10 kilometri, face parte din autostrada Braşov – Comarnic şi va costa 118 milioane de lei.

Contractul a fost semnat în 2 octombrie, iar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutierea emis ordinul de începe al lucrărilor. Până la construcţia propriu-zisă mai este etapa de proiectare care va dura 6 luni. Dacă toată termenele vor fi respectate atunci construcţia va începe în 12 septembrie 2018, conform Adevărul.
Segmentul Braşov-Cristian, parte a autostrăzii Comarnic-Braşov va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km în regim de autostradă şi 3,7 km la profil de drum naţional cu patru benzi, separate pe zona mediană. Lucrarea va fi executată de Asocierea SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL. Valoarea contractului este de 118.019.701, 80 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 24 luni. Drumul va avea o garanţie de patru ani de la darea în folosinţă.

b1.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.