◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

COSR si Toyota Romania, impreuna spre Tokyo 2020

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Toyota România vor semna miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 11:00, la Casa Olimpica din Bucureşti un contract de sponsorizare potrivit căruia partenerul COSR va pune la dispoziţia unui număr de zece federaţii tot atâtea automobile dedicate susţinerii mobilităţii sportivilor români aflaţi in program de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.
Federaţiile implicate in acest parteneriat sunt Federaţia Română de Atletism, Federaţia Română de Canotaj, Federaţia Română de Scrimă, Federaţia Română de Tir Sportiv, Federația Română de Tenis de Masă, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Haltere, Federația Română de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Gimnastica, care vor fi reprezentate de sportivi remarcabili care au scris si scriu istoria sportului romanesc si care reprezinta exemple de urmat pentru generaţiile următoare de sportivi.

„Legătura dintre Toyota si Mişcarea Olimpica s-a consolidat inca de anul trecut, când cunoscuta companie producătoare de automobile a devenit partener TOP al Comitetului Internaţional Olimpic, iar Toyota România, al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Toyota, lider in domeniul auto, se află într-o continua competiţie cu cele mai noi tehnologii in domeniu, oferind lumii soluţii din ce in ce mai inovatoare si durabile pentru a fi întotdeauna numărul UNU in sfera sa de activitate. O competiţie similara cu cea din sportul de mare performantă, unde sportivii se lupta, cu fair-play, pentru a deveni cei mai buni dintre cei buni. Faptul ca Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman maşini pentru nu mai putin de zece dintre federaţiile naţionale de TOP ale sportului romanesc reprezintă dovada încrederii pe care un partener atât de valoros o acorda Mişcării Olimpice din România. Cu siguranţă, aceasta importanta susţinere ii va impulsiona la maximum pe sportivii romani care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokio si ii va impulsiona sa se autodepăşească”, a declarat Mihai Covaliu, preşedinte COST.

„Mobilitatea si adaptabilitatea sunt dezideratele de îmbunătăţire continua pe care le vizam prin acest parteneriat, in concordanta cu obiectivul nostru pe termen lung, de a contura următoarea generaţie de soluţie de mobilitate. Ne dorim sa fim alături de sportivii participanţi la Jocurile Olimpice si, la randul nostru, ne lăsăm inspiraţi in activitatea noastră de dăruirea si perseverenta acestora. Vrem sa folosim resursele pe care le avem pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă si durabilă a mediului sportiv romanesc, iar continuarea parteneriatului cu CORS sta sa dovedească angajamentul solid pe care îl avem pentru atingerea acestor obiective”, a declarat Edit Corcoman-Tarcolea, General Manager Toyota Romania.

Contractul de sponsorizare incheiat de Toyota Romania cu COSR, cu valabilitate pana la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, ilustreaza angajamentul companiei auto de a sustine pregatirea sportivilor romani, precum si de a asigura solutii pentru mobilitate mai sigure si mai eficiente.

cosr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *