◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Muntenegru – România 0-1

Naționala României s-a impus la Podgorica, în ultima partidă din Liga Națiunilor. „Tricolorii” au reușit să bifeze prima victorie în fața Muntenegrului într-un meci oficial, o partidă dominată de elevii lui Contra. Cristi Manea, titular în partida de marți seara, a oferit reacții imediat după meci.

În opinia lui Cristi Manea, victoria cu Muntenegru și totodată, parcursul din Liga Națiunilor reprezintă o realizare notabilă pentru „tricolori”.

„Este un pas înainte, un pas extraordinar, nu am pierdut, asta ne va da curaj să fim 200% axați pe calificările viitoare”, a declarat Cristi Manea.

Cosmin Contra și-a manifestat regretul pentru că România nu a reușit să mai înscrie o dată. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, tricolorii ar fi ajuns în urna a treia la tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European din 2020. Cristi Manea a recunoscut că jucătorii nu au fost informați despre aceste calcule.

” Noi pe teren nu am știut, am încercat să marcăm cât mai mult. Atât s-a putut azi. Indiferent de urnă, trebuie să arătăm că suntem România. Vom da 100% pe teren. Trebuie să dăm totul pe teren, doar așa ne vom califica la Euro 2020”, a dezvăluit Manea.

Chiar dacă România nu a reușit să câștige grupa, Cristi Manea a subliniat una dintre cele mai mari realizări ale lui Cosmin Contra la națională, formarea unui grup omogen.

„Din câte am înțeles, niciodată nu am mai avut la națională o echipă atât de unită. Asta este cel mai important, dacă ai atitudine și determinare, vin și restul”, a dezvăluit fundașul lui CFR Cluj.

România a picat în urna a 4-a pentru EURO 2020
Echipa națională a României a câștigat cu 1-0 pe terenul Muntenegrului în ultima etapă din Liga Națiunilor și a terminat pe locul al doilea în Grupa a 4-a. George Țucudean a marcat golul victoriei în minutul 44, iar Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty în minutul 72.

Rezultatul nu a fost de ajuns pentru ca România să rămână în urna a treia pentru tragerea la sorți a grupelor din preliminariile Campionatului European din 2020. Ajunși în urna a patra, vom avea o misiune grea în calificările pentru turneul final la care Bucureștiul este co-organizator, alături de alte 11 orașe de pe continent.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *