◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

LOCURI INTERZISE ÎN LUME

Se spune că oamenii și-au câștigat dreptul și libertatea de a călători oriunde doresc, mai ales, atunci când dispun și de mijloace financiare. Realitatea ne demonstrează că lucrurile nu stau chiar așa. Vă prezentăm câteva locații unde nu aveți acces.

Clubul White
Situat în plin centru londonez, a fost fondat în anul 1693 și era o locație unde se vindea ciocolată caldă. O delicatesă pentru acele vremuri. Astăzi, numai nobilii englezi au acces, fiind considerat un loc exclusivist, unde prinții englezi se retrag pentru a se relaxa.

Data Center Google
Este amplasat în Douglas, Georgia și este una dintre cele mai bine păzite locații din lume. Acolo sunt stocate cele mai importante informații pe care le deține Google.

Clubul 33
Este situat în centrul Disney Land, iar pentru a putea intra în acest club, există o listă de așteptare care durează 14 ani.

Zona 51
Este o celebră bază militară despre care se spune că ar fi locul unde se realizează teste cu tehnologii futuriste sau extraterestre.

Metroul 2 din Moscova
Mult timp nu s-a știut despre existența sa. A fost utilizat numai de Stalin și KGB.

Coreea de Nord, Divizia 39
Numeroase surse susțin că este locul unde se stabilesc strategii pentru proiecte negre, fraude internaţionale, trafic de droguri și chiar asasinate.

Marele Sanctuar Ise
Sanctuarul este considerat un loc sacru, în care numai membrii familiei imperiale japoneze au acces pentru a celebra ciclul dintre viață și moarte. O dată la 20 de ani, el este distrus și reconstituit. Este un fel de purificare al acestui loc.

Insula Poveglia
Insula este situată în laguna Malamocco, în apropiere de Veneția. Încă de pe vremea romanilor, insula a fost locul unde erau deportați persoanele bolnave de ciumă. Se spune că peste 200000 de persoane au murit pe această insulă. Mai este numită și insula bântuită pentru că au fost observate apariții ale unor fantome sau, în miez de noapte se aud strigăte.Insula este abandonată, iar accesul publicului este interzis.

Infernul de la Vatican
După ce papa Ioan Paul al II-lea a ieșit din Biblioteca apostolică de la Vatican, a spus, am ieșit din infern. Nici ierarhii catolici, personalități, istorici, cercetători nu au acces la acele documente fără acordul papei.

Se spune că există multe documente cu privire la marile secrete ale umanității, începând cu Galilei, Martin Luther, templierii, Hitler, liderii comuniști, asasinate care au rămas neelucidate, evenimente cu incidente extraterestre.
Cu au ajuns toate aceste documente la Vatican, rămâne un mister.

Rețeta Coca Cola
Rețeta Coca Cola este cel mai mare secret comercial din timpurile moderne. În unul din seifurile Sun Trust Bank din Atlanta, una dintre cele mai bine păzite bănci din SUA, există acest document.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *