EDUCAŢIE, GENEROZITATE, DĂRUIRE

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică, pentru Şcoala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea filișană, chiar pentru zona noastră. Ziua se transformă in „Zilele Voluntariatului”, voluntarii devin mai numeroși, cadourile devin mai mari și mai variate. Elevii, profesorii și părinții elevilor de la Școala Gimnazială Filiași s-au transformat in „spiriduși”, în dorința de a ajută și a aduce bucurie.
În ultimele 3 săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte, dulciuri, rechizite, in scopul ajutorării copiilor si familiilor cu posibilități materiale reduse. Ne îndreptăm atenția spre copiii din Argetoaia, Secu, Scaiești, Seaca de Pădure, Melinești, Braloștița, Fratoștița, Butoiești și, bineînțeles, Filiași.

Voluntarii Moșului au împachetat aproape 700 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.

Le mulțumim călduros părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Filiași, precum și partenerilor noștri, Asociaţiei „Frații Racoțeanu” Filiași, Rotary Club Craiova, Primăriei Orașului Filiași, cadrelor didactice și directorilor școlilor partenere!

Vă așteptăm cu drag miercuri, 5 decembrie 2018, ora 11,00 la Sala de Festivități a Școlii Gimnaziale Filiași pentru a urmării un spectacol de colinde oferit de corul Școlii Gimnaziale Filiași și pentru a împărți darurile strânse de voluntarii noștri.

Alin Mondescu

Director, Şcoala Gimnazială Filiași

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.