◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Dincolo de această viață! Moartea celebrităților

Ar fi putut fi înmormântată în cavoul regal al monarhilor britanici, însă Lady Di, la cererea familiei Spencer a fost înmormântată pe proprietatea deținută de familia sa, la Althorp Park.

Cavoul se găsește pe o insulă înconjurată de un lac artificial. Prințesa odihneşte alături de tatăl său care a murit în anul 1992.

A iubit atât de mult această proprietate, încât familia Spencer a hotărât să fie înmormântată departe de ochii curioșilor, într-o locație în care a copilărit, în apropiere de Cambridge. Accesul publicului este interzis. Pentru a ajunge la mormânt trebuie să străbați lacul cu ajutorul unei bărci. Numai membrii familiei regale pot vizita mormântul.

Cu toate acestea, au fost patru tentative ale unor indivizi de a ajunge la mormânt. Fratele prințesei a pus la punct un sistem de supraveghere care nu permite intrarea în mod fraudulos.

Fostul ei soț, prințul Charles a dorit ca Lady Di să fie înmormântată la castelul Windsor, însă regina s-a opus. Familia Spencer a luat hotărârea de a o înhuma într-un loc pe care l-a iubit mult.

Elvis Presley
În 16 august 1977, Elvis Presley murea la vârsta de 42 de ani. Regele, așa cum era numit, a fost înmormântat la proprietatea sa, Graceland.

Ca să poți să vizitezi mormântul, trebuie să cumperi o brățară care costă 29 de dolari. Soția marelui cântăreț, dar și fiica sa au motivat că toți acești bani sunt direcționați la întreținerea proprietății. Anual, sunt peste 500000 de vizitatori.

Unele celebrități au fost excentrice toată viața, iar familiile lor au hotărât ca și după moarte aceștia să aibă parte de acest lucru.

Elvis Presley

Frank Sinatra
Celebrul cântăreț Frank Sinatra a avut o legătură strânsă cu bătrânul Jack. Familia i-a pus în sicriu o sticlă de whisky Jack Daniels, un pachet de țigări Camel și câteva monede ca să poată dea un telefon din lumea celor drepți.

Salvador Dali
Celebrul pictor Salvador Dali a fost un excentric care a rămas în memoria publicului nu numai prin pictură, dar și prin faimoasa sa mustață. Mormântul său se află într-un muzeu din Spania.

La 30 de ani de la moartea sa, el a fost deshumat ca urmare a unei decizii a tribunalului spaniol pentru a se stabili paternitatea într-un proces. Celebra sa mustață era intactă după 30 de ani.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *