default-logo

Eveniment IEH: Dialoguri muzicale România – Israel

Posted On 29 nov. 2018
By :
Tag:

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție subordonată Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, va desfăşura proiectul 1 Decembrie 2018- concert special de muzică clasică la Muzeul Național George Enescu. Edialoguri muzicale, romania, israel

venimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică din București și Academia de Muzică și Dans din Ierusalim, şi va avea loc în data de 3 decembrie 2018începând cu ora 19.00, în aula Palatului Cantacuzino, din Calea Victoriei, Nr 141.

Concertul de muzică reprezintă un moment cultural comun între instituţiile din România şi Israel pentru marcarea şi promovarea valorilor culturale comune, aşezate într-un dialog muzical cu ocazia Centenarului Marii Uniri a României şi a 70 de ani de la înfiinţarea Statului Israel. Spectacolul se adresează românilor și publicului cunoscător, și are drept scop conștientizarea apartenenței la valorile spirituale ale României şi Israelului.
Proiectul se înscrie în programul, Caravana Identității Românești – Program din domeniul identitar românesc”, program ce vizează susținerea educației, civilizației și spiritualității românești în afara granițelor, ce face parte din Planul de activități pentru anul 2018 al IEH, aprobat de Ministerul Românilor de pretutindeni.

Departamentul de Comunicare
Institutul „EudoxiuHurmuzachi” pentruromânii de pretutindeni
MinisterulRomânilor de Pretutindeni

www.ieh.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.