default-logo

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep este aşteptată să joace pentru România în Fed Cup. În weekend-ul 9-10 februarie, echipa noastră va întâlni deţinătoarea trofeului, Cehia, în deplasare, la Ostrava, în direct la Digi Sport.

Următorul turneul la care va participa Simona Halep după eliminarea de la Australian Open este cel de la Doha – Qatar Open. Sportiva noastră va participa la această competiție între 11 și 16 februarie și va putea fi urmărită tot în direct la Digi Sport.

Apoi, între 17 şi 23 februarie, Halep va fi prezentă la un alt turneu pe care l-a câştigat în trecut, Dubai Tennis Championships. Simona s-a impus în 2015, când a învins-o în ultimul act pe Karolína Plískova în două seturi.
Atât la Doha cât și la Dubai, Simona Halep va fi însoțită Thierry van Cleemput.

Perioada următoare va fi una de probă. În funcție de ce se va întâmpla la turneele de la Doha și Dubai, Simona Halep și Thierry van Cleemput vor decide dacă această colaborare va deveni una permanentă. Liderul WTA a procedat într-un mod similar și înainte de a începe colaborarea cu Darren Cahill.

Următoarele 3 competiții la care va participa Simona Halep – meciul de Fed Cup cu Cehia şi turneele de la Doha şi Dubai – vor fi transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.