◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Mihaela Buzărnescu învinge după 203 de zile în circuitul WTA, la Acapulco!

Mihaela Buzărnescu a câștigat în primul tur al turneului WTA de la Acapulco, cu scorul de 6-4, 6-2 în fața Dariei Gavrilova, după o partidă care a durat o oră și 27 de minute. Românca a obținut primul succes, după mai bine de 6 luni, de la ultima victorie reușită pe 8 august la Montreal.

Jucătoarea noastra a fost condusă cu 2-0 de catre australiancă (nr. 48 WTA) în primul set, însă ea s-a redresat și s-a impus cu 6-4, chiar dacă și-a pierdut de două ori serviciul. În runda secundă, Mihaela s-a concentrat mai bine și a realizat un joc mai bun, caștigând cu 6-2.

Pentru Buzărnescu (locul 31 WTA), această victorie reprezintă primul triumf după o serie neagră de 11 înfrângeri consecutive, în circuitul WTA și în Fed Cup. Succesul vine în turneul International ”Abierto Mexicano TELCEL” de la Acapulco, unde este cotată a 4-a favorită.

Tenismena din București a acumulat, prin calificarea în optimile de finală, 30 de puncte și va primi un premiu financiar de 3.400 de dolari. În această fază a competiției, Mihaela o va întâlni pe Bianca Andreescu (Canada, nr. 71 WTA), jucătoare a căror părinți sunt români și care a trecut în primul tur de Jil Teichman (Elveția, nr. 154 WTA), cu 6-1, 6-3.

Buzărnescu are 1-0 în confruntările directe cu Andreescu, ea impunându-se cu 6-0, 6-2 în anul 2015, într-o partidă disputată la Toronto, la un turneu ITF.

Mihaela va evolua la Acapulco (Mexic) și în competiția de dublu, alături de Irina Bara, cuplul român fiind cap de serie nr. 1. Cele două tenismene vor juca în primul tur împotriva echipei Tatjana Maria (Germania, nr. 81 WTA dublu) / Christina McHale (SUA, nr. 133 WTA dublu).

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *