CSM București – Metz / „Tigroaicele” nu renunță la luptă: „Mai avem o șansă”

CSM București – Metz 26-31 CSM București are nevoie de o minune pentru a se califica în Final Four-ul Ligii Campioanelor. „Tigroaicele” joacă returul cu Metz, sâmbăta viitoare, pe 13 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

CSM București e aproape să rateze participarea în Final Four-ul Ligii Campionilor pentru prima oară după patru ani. Tigroaicele au pierdut la cinci goluri diferență primul meci cu Metz, dar se mai gândesc la o minune în Franța.

„Probabil mă credeți nebună, dar eu sunt optimistă și cred că putem să remontăm această diferență” a declarat Paula Ungureanu. „Mai avem o șansă. Știu că e foarte greu, dar mergem la ele să câștigăm” a completat Iulia Curea. „Șanse mai avem, dar asta depinde de noi și de motivația noastră. O să mergem acolo să dăm totul până la ultima picătură de energie” a adăugat Oana Manea.

CSM București – Metz / Bella Gulden, spectatoare de lux

Bella Gullden a venit la București să își vadă fostele colege de la CSM. Acum e rivala celor de la Metz în campionatul Franței și nu dă prea mari speranțe româncelor.

„E foarte greu să câştigi la Metz. Cred că le aşteaptă un meci dificil, dar vom vedea ce se va întâmpla săptămâna viitoare” a declarat Gullden.

Metz – CSM București se joacă sâmbăta viitoare, pe 13 aprilie, de la ora 21:00, la Digi Sport 2. Cele mai importante FAZE VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.