default-logo

Francezii au doar cuvinte de laudă pentru noua Dacia Duster: „Minunea românească”

Noul Duster, lansat de Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie anul trecut, stârneşte admiraţia francezilor.

„Lăudată de la apariția sa în 2010, Dacia Duster schimbă generația, dar rămâne o referinţă a automobilelor moderne”, scriu jurnaliştii publicaţiei lexpress.fr, într-un articol intitulat „Dacia Duster, minunea românească”.

Duster: „Minunea românească”

„Prima generaţie s-a impus extrem de uşor în America de Sud, precum și în India și Rusia. Atât de uşor şi de bine încât a fost la un moment dat cel mai produs vehicul al grupului Renault. (…) Reînnoirea unui astfel de model a fost un puzzle, dar Dacia pare să fi găsit din nou rețeta potrivită. La fel ca unele dintre marile mașini germane clasice, Duster este mereu uşor de recunoscut, iar acum dobândeşte câteva curbe sofisticate, rivalizând cu brandurile de lux”, notează publicaţia franceză.

„(Noul Duster, n.r.) îşi păstrează principalul argument: preţul său este cel puţin cu 3.000 de euro mai mic decât cele mai apropiate SUV-uri urbane. (…) Timp de zece ani, niciun brand a reușit să-i reziste unui concurent convingător în acest nivel de preț, unic în industria de automobile”, mai scriu jurnaliştii francezi.

b1.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.