default-logo

Începe Agro Pitești

Cea mai mare mare manifestare expozițională cu profil agricol din Argeș începe în această săptămână, la Pitești.
Astfel că de joi, 9 mai și până duminică seara, timp de 4 zile, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizează Târgul de Echipamente, Utilaje Agricole și produse tradiționale, AGRO PITEȘTI, ajuns la cea de-a IV – a ediție.
Ca in fiecare an, AGRO PITEȘTI va fi găzduit de Complexul Comercial Jupiter City Pitești, situat ieșirea spre autostrada A1, Pitești – București.
“Pentru prima data în cadrul Târgului AGRO PITEȘTI, două institute de renume ale cercetării românești, sunt alături de fermierii/participantii la eveniment cu soluții inovative pentru afacerile acestora, a declarat George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.
Acestea sunt: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Hidraulica si Pneumatica (INOE 2000 – IHP) cu Soluții de echipamente pentru valorificarea biomasei vegetale și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Științe Biologice (INCDSB) cu Soluții tehnologice pentru prelucrarea reziduurilor din industria agro-alimentară.

Soluțiile cercetării românești adresate participanților vor fi prezentate în zilele de 9 și 10 mai.

Constantin PAŞOL

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.