default-logo

„Dansul Florilor” revine în Pitești

Cunoscutul concurs, în zilele de 11 și 12 mai, la Sala Sporturilor.

Evenimentul, ajuns la a 31-a ediție, va reuni aproximativ 500 de participanți, de la 40 de cluburi de profil din țară. Concurenții vor susține probe de dans standard și anume: Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow-fox și Quick-step, precum și probe de dansuri latino-americane: Samba, Cha-cha, Rumba, Paso-doble, Jive. Ca noutate, se vor desfășura și concursuri de Salsa, Bachata, Street dance, categorii care au fost afiliate la Federația Română de Dans Sportiv. 

Concursul se va desfășura sâmbătă, 11 mai și duminică, 12 mai, între orele 9.00 – 21.00, iar intrarea se face pe bază de bilet. Costul unui bilet este de 15 lei, iar copiii și pensionarii vor avea accesul gratuit. 

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 19.00. Concursul Național de Dans Sportiv „Dansul Florilor”, coordonat de coregrafii Corina și Alfred Schieb deschide programul manifestărilor culturale și sportive, dedicate Zilelor Municipiului Pitești. 

Organizatori sunt Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Clubul Total Dance și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș.

Constantin PAŞOL
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.