◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Simona Halep – Ashleigh Barty Madrid / Duel pentru semifinalele de la Madrid

Simona Halep – Ashleigh Barty, meciul din sferturile de finală de la Madrid, se joacă azi, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

Simona Halep Madrid | Cu ceva mai puţin de o lună până la Roland Garros, francezii sunt impresionaţi de forma sportivei noastre, care s-a impus la Paris anul trecut. După victoria „scurtă” cu slovaca Kuzmova, presa din Hexagon a comparat-o pe Simo cu un tren de mare viteză.

TGV-ul Simona Halep„, e porecla dată de francezii de la Tennis Magazine campioanei noastre. Aceştia notează că „Simona nu a făcut în niciun moment un pas în spate, a presat tot timpul, reuşind victoria în doar 44 de minute„.

Scenariul prin care Simona poate ajunge numărul 1 WTA

Pentru a ajunge numărul unu mondial, Simona Halep are nevoie să câștige turneul de la Madrid, dar și ca Naomi Osaka să fie învinsă în următorul meci, din faza sferturilor, de Belinda Bencic.

”Momentan, clasamentul nu este o prioritate. Pentru mine contează la sfârșit de an pe ce loc ești. Atunci când intru pe teren, îmi doresc să câștig fiecare meci.

Rezultatele aș vrea să le las la urmă și să mă gândesc la ce trebuie să joc și să ating forma mea maximă”, a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport, într-un interviu acordat trimisului special la Madrid, Gabi Morariu.

 Declarațiile superbe ale lui Asleigh Barty

Adversara Simonei din sferturile de finală, Ashleigh Barty, a făcut niște declarații superbe la adresa campioanei noastre, înaintea meciului direct de joi.

”E testul suprem să joci împotriva celor mai buni. Și cred, fără niciun dubiu, că este cea mai bună, cea mai consistentă jucătoare de zgură. Am făcut împreună un antrenament de calitate la începutul săptămânii. A fost plăcut, prima oară când am lovit împreună și a fost la un nivel înalt”, a spus Barty, înaintea duelului cu Simona Halep.

Premii mari la Madrid
  • câştigătoare turneu 1.202.520 euro
  • finalista – 608.700 euro
  • semifinale – 312.215 euro
  • sferturi de finală – 160.920 euro
  • optimi – 80.620 euro
  • turul secund – 42.220 euro
  • turul 1 – 19.805 euro

Meciul dintre Simona Halep și Ashleigh Barty se va disputa joi, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *