default-logo

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în finala de dublu de la Madrid

Horia Tecău și Jean Julien Rojer i-au învins pe Wesley Koolhof și Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 5-7, 10-5, și s-au calificat în finala probei de dublu de la Madrid.

În cealaltă semifinală, astăzi, de la 18:00, se vor înfrunta perechile Diego Schwartzman/Dominic Thiem și Guido Pella/Joao Sousa.

Tecău și Rojer au servit magistral în primul set, încheiat cu un procentaj de 92 % al punctelor câștigate cu prima minge. Actul secund a fost unul echilibrat. Cele două perechi au mers cap la cap până în game-ul cu numărul 11. Wesley Koolhof s-a descătușat, a reușit lovituri splendide și a împins partida în decisiv.

Prospețimea a fost vitală în ultimul set. Rojer și Tecău au fost mai energici, profitând de ziua liberă pe care au primit-o datorită abandonului adversarilor din „sferturi” Demoliner și Medvedev. De cealaltă parte, grecul Stefanos Tsitsipas tocmai terminase o semifinală de două ore și 12 minute pe tabloul de simplu, contra neamțului Alexander Zverev, câștigată scor 7-5, 3-6, 6-2.

Oboseala și-a spus cuvântul, iar Tsitsipas a fost veriga slabă. A greșit două lovituri banale din preajma fileului și a oferit perechii româno-olandeze un avantaj suficient pentru calificarea în finală.

Sursa: gsp.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.