default-logo

Invitație la ,,Râsul, Plânsul, Iubirea” – recital aniversar Sergiu Cioiu, pe scena Teatrului Nottara

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunțe recitalul extraordinar Râsul, Plânsul, Iubirea, susținut de Sergiu Cioiu, în 24 mai, la Sala Horia Lovinescu, de la ora 19:00. Spectacol aniversar, cu ocazia împlinirii a    55 de ani de la absolvirea Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică  Ion Luca Caragiale din București, recitalul este poetic, tandru și ironic. Poezia și cântecul fac un excelent divertisment, cu Lyuben Gordievski, la pian şi baian,  Vlad Crețu, la chitară, Adrian Flautistu, la contrabas, Dan Incrosnatu, la percuţie.

În program, cântece și poeme de Alexandru Mandy, Miron Radu Paraschivescu, Adrian Păunescu, Ştefan Radof, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu, și alții.

Sergiu Cioiu, om-spectacol, cu o lungă experiență de actor-cântăret, stabilit de peste 35 de ani în Canada, revine periodic în țară, din aprilie 2016. Artistul participă la emisiuni de televiziune, precum Ieri-Azi-Maine (TVR2), prezintă recitaluri de succes pe scenele bucureştene şi al unor teatre din ţară, în care îmbină cântecul cu poezia, reușind o adevărată fuziune cu publicul spectator.

Sergiu Cioiu este un cunoscut interpret de muzică uşoară din anii ’60, ’70, care a lansat piese de succes precum : Cântecul vântului, Glasul tău, Pentru cine?,  Mersi, Becaud, Poarta sărutului, Masa tăcerii, Coloana fără sfârşit,  Primul loc de pe pământ, Dintr-un milion sau Cine a găsit tinereţea mea….

Albumele discografice, apărute între 2016-2018, editate de Casa de discuri Eurostar, vor putea fi găsite în foaierul teatrului pentru publicul amator.

Pentru a vă putea rezerva locurile, vă rugăm să confirmați prezența până cel mai târziu miercuri, 22 mai.

 

 

Marinela Țepuș (manager) și Echipa Teatrului Nottara

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.