TE-AI GÂNDIT VREODATĂ? – recital de poezie și jazz Spectacol de teatru

Vă invităm, cu inima deschisă, pentru a trăi împreună un moment artistic de înaltă clasă, printr-un recital-mărturisire a doi valoroși artiști.

Poeme de Claudia Motea

Muzică  și concept regizoral: Lucian Sabados

Producător: Libris Brașov

Vă invităm, cu inima deschisă,  pentru a trăi împreună un moment artistic de înaltă clasă, printr-un recital-mărturisire a doi valoroși artiști, despre iubirea de poezie, muzică, oameni, viață.

Recitalul extraordinar de poezie și jazz îi aduce în prim plan pe actrița româno-canadiană Claudia Motea, în calitate de autoare și interpretă a poemelor și Lucian Sabados (director al Teatrului Maria Filotti din Brăila și un excepțional făuritor și interpret de jazz), în calitate de pianist de jazz dar și de autor al aranjamentelor muzicale, al conceptului de spectacol și al regiei.

Poemele alese fac parte din volumul de poezie Preludii în Cetatea Soarelui (apărut la editura Libris Editorial) al Claudiei Motea, volum lansat în anul 2018 și la Teatrul Maria Filotti din Brăila, dar și la cele mai prestigioase târguri de carte din țară și de peste hotare: Salon du livre de la Paris, Leipzig Buchmesse, Madrid, Torino, Zurich, Beijing, Los Angeles.

Producătorul întregului proiect este Libris Brașov, iar cu ocazia prezentării acestui recital emoționant, se poate lansa oficial CD-ul acestui spectacol, spectatorii fiind invitați la o întâlnire cu protagoniștii și evident, la o sesiune de autografe.

mystage.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.