◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Simona Halep – Cori Gauff, cel mai aşteptat duel de la Wimbledon! Ce staruri de la Hollywood au devenit fanii americancei

Serena Williams este încă superstarul tenisului feminin, dar are deja o rivală – Cori Gauff este noua senzaţie după o săptămână de vis la Wimbledon.  Coco, cum este alintată puştoaica de 15 ani care a devenit cea mai tânără jucătoare care ajunge în optimi la Wimbledon, are deja numeroşi fani în întreaga lume.

Asta deşi Gauff, clasată pe locul 313 în lume, a venit la Londra graţie unui wild card primit în ultimul moment. A jucat în calificări fără să piardă vreun set sau vreun test şcolar dat de la distanţă, iar în câteva zile a devenit un adevărat fenomen, astfel încât cel de-al treilea meci al ei, cel cu Polona Hercog, a fost mutat pe Centre Court, în timp ce Novak Djokovic a jucat pe No.1 Court, a doua arenă ca mărime de la Wimbledon.   

Cori Gauff, felicitată de numeroase celebrităţi

Victoria dramatică în faţa Polonei Hercog a creat un val de entuziasm în Statele Unite, unde mesajele de felicitare au venit de la numeroase celebrităţi. Michelle Obama a fost printre primele care au elogiat ascensiunea lui Cori Gauff.

Coco Gauff a impresionat-o şi pe mama lui Beyonce,iar sportiva a dezvăluit o istorioară de familie. Într-o seară, părinţii ei au rugat-o să aibă grijă de fraţii ei, fără să-i spună unde pleacă. Mai târziu a aflat că au fost la un concert al lui Beyonce, şi a fost extrem de supărată pentru că nu a mers şi ea.

Simona Halep – Cori Gauff poate fi meciul cu cel mai mare rating

Cori Gauff o va întâlni pe Simona Halep în optimi la Wimbledon, iar jucătoarea a demonstrat din nou că nu are complexe.

„Este o jucătoare complet diferită faţă de cele pe care le-am întâlnit până acum, dar de acum orice meci nu seamănă unul cu altul. Nu cred că îmi voi schimba stilul din acest motiv sau pentru că este una dintre favorite,”  a spus Gauff, care a triumfat şi ea la Roland Garros în 2018, în competiţia rezervată junioarelor.

Va fi aproape sigur meciul cu cea mai mare audienţă de la turneul de grand slam. Asta pentru că partidele lui Cori Gauff au atras cei mai mulţi telespectatori, bâtând chiar meciul dintre RafaNadal şi Nick Kyrgios.   

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *