default-logo

21 Septembrie, Simpozion International pentru PACE la CRAIOVA

Au mai rămas doar câteva luni până la Prima Ediție a Simpozionului Internațional de PACE intitulat ”Sarmizegetusa 2050 – Capitala Păcii Mondiale”, care se va desfășura la Craiova în data de 21 septembrie.

De aceea, deschidem sesiunea de primire a lucrărilor, care desigur, trebuie să se încadreze în tematica simpozionului, fie că tratează pacea în România sau pacea mondială.

Încă din anul 2018 am început să distribuim în școlile și grădinițele din Oltenia fluturași pe care piciumanii să scrie cuvântul ”PACE”.

De asemenea, anul acesta am organizat Marșul Piciumanilor – Marșul Păcii la care au participat aproximativ 500 de copii, marș pe care intenționăm să-l organizăm anual pe data de 1 iunie, în cât mai multe localități unde se vorbește limba română.

Ne dorim ca data de 1 iunie să devină următoarea Zi Internațională a Păcii (alături de 21 septembrie) și treptat toate celelalte zile ale anului.

Iată câteva link-uri cu imagini de la acțiunile noastre și sugestii legate de următoarele Zile Internaționale ale Păcii:

https://youtu.be/JIgDFzpXUXk

https://www.youtube.com/watch?v=0P3WPGp0blQ

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/25435-Proposal-The-365-days-of-the-year-to-be-declared-PEACE-DAYS

Dacă știți și alte peroane care ar putea fi interesate să participe la Simpozion, vă rugăm să le distribuiți mesajul nostru.

Sperăm să vă revedem cu bine la Craiova împreună cu copiii și nepoții Dumneavoastră.

Cătălin Zamfir

Vicepreședinte

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.