◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

CBS News a angajat primii jurnalişti de investigaţie, care testează mijloacele presei viitorului

CBS News and Stations a angajat primii patru jurnalişti de investigaţie care vor avea sediul la laboratorul local de inovare de ştiri. Redacția recent înființată pentru laboratorul de inovație din Dallas-Fort Worth are o echipă de profesioniști în știri care experimentează cu relatarea de ultimă generație, cum ar fi jurnalismul de date, și testează noi produse, fluxuri de lucru și modele de producție jurnalistică pentru viitor. „Suntem încântați să adunăm o echipă cu o astfel de pasiune, experiență și dăruire pentru relatarea orientată spre soluții, care are efecte asupra schimbării și generează impact. Stephen, Nicole, Chris și Aparna vor avea timp și resurse pentru a privi dincolo de agenda știrilor pe termen scurt. Ei vor săpa mai adânc, pentru a scoate la lumină povești care nu au fost spuse și pentru a oferi o voce membrilor comunităților pe care le deservim, care sunt adesea trecute cu vederea. În calitate de membri ai echipei Chad, vor folosi datele și tehnologia pentru a prezenta povestiri de nouă generație pentru distribuția pe mai multe platforme pe toate piețele noastre și vor colabora cu colegii noștri de la CBS News pe articole de interes național”, a declarat Adrienne Roark, președintele CBS Stations.
CBS News and Stations va anunța membri suplimentari ai echipei în această vară, dat fiind faptul că laboratorul de inovare își continuă căutarea de jurnaliști cu experiență în domenii precum relatarea de mediu, precum și experți în teme majore ale comunității, culturii și relațiilor rasiale, potrivit tvtechnology.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *