◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

FOTE/BAKU 2019: Gimnastica aduce o nouă medalie! Argint cu gust de AUUUR pentru echipa feminină a României!

România de neoprit în a treia zi a competițiilor de la Festivalul Olimpic European pentru Tineret – Baku 2019!

După două medalii de aur și un argint, delegația tricolora își adaugă in palmares încă un argint olimpic, adus de echipa feminină de gimanstică artistică!

Echipa feminină de gimanstică artistica formată din Antonia Duță, Silvia Sfiringu și Ioana Stănciulescu, au reusit o performață uimitoare la Baku, elevele antrenate de Nicolae Forminte și Liliana Cosma, sunt Vicecampioane Olimpice!

Fetele noastre au aprobat examenul de maturitate și au reusit sa cucerească astăzi medalia de argint pe echipe cu un total de (106.800 puncte). Rusia și-a adjudecat medalia de aur (108.050 puncte), iar bronzul a fost câștigat de Marea Britanie (103.850 puncte).

Fetele noastre au șansa să cucerească noi medalii, gimnastele tricolore obținând și 8 calificări in finale la individual compus și pe toate aparatele.

Ioana Stănciulescu și Silvia Sfiringu, au prins finala la Individual compus de pe locurile 2, respectiv 4, finala la sarituri de pe primele două poziții.

La Paralele, Ioana Stănciulescu, a prins finala de pe locul 2), iar Silvia a prins finala de la bârna de pe locul 5. La Sol, Ioana Stănciulescu și Silvia Sfiringu, au prins finala de pe locurile 2, respectiv 4, iar Antonia Duţă s-a clasat pe locul 6, ratând la mustață finala.

În tabăra băieților, echipa masculină de gimnastică a României, formată din gimnaștii, Gabriel Burtanete (campion mondial junior la sarituri), Robert Burtanate și Raul Șoica, au terminat finala olimpică pe echipe pe locul 6.

Gimnastii tricolori, au îndeplinit astfel obiectivele impuse de antrenorii Adrian Meleancă și Cornel Burduhosu, calificarea cu echipa in primele 6 și obținerea a cel puțin 2 finale pe aparate.

Gabriel Burtanete, Robert Burtanate și Raul Șoica, au strâns un total de 156.800 punte, aducand un gram de speranța pentru gimnastica românească. Ucraina și-a adjudecat aurul, Rusia argintul, iar Italia bronzul.

Proaspătul, Campion mondial de juniori la sărituri, gimnastul Gabriel Burtanete și-a propus cucerirea unei noi medalii, acesta calificându-se in finala de la sărituri cu prima notă 14.400, tot la sarituri s-a calificat in finala și Robert Burtănete, fratele geamăn a lui Gabi, Robert a prins doua finale, una la sarituri, cu a sasea nota 13.600, iar pe cea de-a doua la paralele. Ambii gimnasti sunt Calificați și în finala individuală.

În urma acestor rezultate, delegația tricoloră se află pe locul 6 în clasamentul provizoriu pe medalii, cu un total de 6 metale (3 de aur și 3 de argint), prima poziție in clasament este ocupată de Rusia, urmată de Azerbaijan și Turcia.

sportromania100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *