Ana Bogdan și Patricia Țig au trecut de calificări la Seul. Adversarele celor patru românce de pe tabloul principal

Ana Bogdan și Patricia Țig au trecut cu bine de calificări și vor juca pe tabloul principal al turneului WTA de la Seul, transmis în direct de Digi Sport.

Bogdan (142 WTA şi cap de serie numărul 6) a învins-o în ultimul tur al calificărilor, cu 6-3, 6-2, pe Lara Arruabarrena (177 WTA şi cap de serie numărul 7), după o oră şi 12 minute de joc.

Patricia Ţig (140 WTA şi cap de serie numărul 5) a trecut în ultimul tur al calificărilor, cu 6-0, 6-2, pe norvegianca Ulrikke Eikeri, locul 244 WTA şi cap de serie numărul 11, după un meci de 46 de minute.

Jaqueline Cristian, locul 210 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost învinsă, cu 6-2, 6-2, de Timea Babos(Ungaria), locul 92 WTA şi cap de serie numărul 1, după o partidă de o oră şi 14 minute.

Jucătoarele ajunse pe tabloul principal primesc câte 2.100 de dolari şi 19 puncte fiecare.

Ana BogdanPatricia Țig, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu, pe tabloul principal de la Seul

Pe tabloul principal sunt acceptate direct Mihaela Buzărnescu (125 WTA) şi Irina Begu, locul 99 mondial.

Buzărnescu va evolua în primul tur cu australianca Priscilla Hon (123 WTA), venită din calificări, Begu o va înfrunta pe poloneza Magda Linette, locul 45 WTA şi cap de serie numărul 4.

Patricia Ţig o va înfrunta în primul tur la Seul pe Maria Sakkari (Grecia), locul 28 WTA şi cap de serie numărul 1, iar Ana Bogdan pe slovena Polona Hercog, locul 53 WTA şi a șasea favorită a competiției din Coreea de Sud.

 

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.