default-logo

Celebrarea Centenarului Uniunii Ziariștilor Profesioniști din ROMÂNIA

Aşa cum vă informam într-un număr anterior al ziarului nostru, joi, 26 septembrie 2019, începând cu orele 16:00, în Sala de concerte de la Radio Bucureşti (strada General  Berthelot, nr. 62-64), a avut loc o importantă reuniune sub genericul „Ziaristul român-promotor al Marii Uniri.

Cu această ocazie s-au sărbătorit 100 de ani de jurnalism profesionist în România, sub formă organizată. A fost  celebrat Centenarul UZPR, urmat de un program artistic. Renumita şi impunătoarea sală a Radioului Bucureşti, s-a dovedit neîncăpătoare (900 de locuri) pentru membrii jurnalişti din întreaga ţară.

Filiala UZPR- Vâlcea a fost prezentă la acest măreţ eveniment cu un număr de 20 de jurnalişti. Au fost invitaţi să participe la această aniversare: oficialităţi ale statului, reprezentanţi ai bisericii ortodoxe române., ai bisericii greco-catolice, reprezentanţi ai ambasadelor de la Bucureşti, conducători de trusturi de presă, jurnalişti din Bucureşti, din toate filialele din ţară, din Diaspora, reprezentanţi ai unor firme partenere cât şi sponsori ai UZPR-ului.

A doua zi, vineri, 27 septembrie, începând cu orele 10:00, în tradiţionala Aulă a Academiei de Ştiinţe Economice (din Piaţa Romană), s-a desfăşurat Adunarea Generală Extraordinară a UZPR-ului.

Organizatorul, nimeni altul decât conducerea UZPR-ului, a oferit tuturor participanţilor sosiţi la Bucureşti, condiţii excelente (cazare, masă şi transport intern) tuturor delegaţilor. Agenda de lucru a celor două acţiuni a fost extrem de densă, atractivă, dar mai ales benefică pentru activitatea viitoare a UZPR-ului pe plan naţional.

Delegaţia vâlceană a fost însoţită de un coleg cameraman iar la întoarcerea acasă, vom fi în măsură să prezentăm telespectatorilor noştri (Televiziunea Vâlcea 1), întreaga desfăşurare a derulării acţiunilor organizate cu această ocazie la Bucureşti.

Ziarul de Valcea a fost reprezentat la eveniment de seful Filialei Valcea a UZPR, Nicolae Dinescu, si redactorul sef Petre Coman.

Nicolae Dinescu / UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. sabina măduța Reply

    Felicitări și mult succes mai departe!

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.