Ofertă specială Libris Editorial

Libris Editorial vă oferă în exclusivitate un titlu extraordinar aparţinând genului dramatic: „Much love. Decalog teatral” de Claudia Motea, o colecție de piese creații proprii sau semnate de dramaturgi importanți în teatrul nord-american.
 
Iată o carte inspiraţională, ce apare datorită măiestriei artistice a actriţei româno-canadiene Claudia Motea şi care justifică veleităţile ei de dramaturg, actor, regizor şi profesor de teatru, printr-o simbioză perfectă între a fi-ul românesc şi to be-ul englezesc. Fiecare piesă va stârni surprinderea, curiozitatea şi admiraţia publicului. Experienţei autoarei i se adaugă aceea de traducătoare, lucru ce îi îmbogăţeşte savoarea propriilor texte.
 
Menţionăm că piesele din această carte au avut un succes internaţional datorită subiectelor de actualitate, dar mai ales prin maniera creativă de implicare a cititorului, care este atras în realitatea textului.
 
Recomandăm această carte tuturor iubitorilor de artă dramatică, dar și publicului larg, pentru că volumul are adresabilitate largă și oferă o lectură extrem de plăcută.
 
Mai jos găsiţi două link-uri cu privire la acest titlu:
 
 
 

Cucu Monica

Referent Literar

Tel: +(40) 720 539 533

Loc: Brasov, Zaharia Stancu 19-21

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.