Final de Fest(in) pe Bulevard, ediția a VII-a

Seara de Gala la ediția cu numărul șapte a Fest(in)-ului pe Bulevard aduce aniversarea actorului Alexandru Repan, un bun prilej pentru prieteni, colaboratori și apropiați să-i ureze La mulți ani! marelui actor. Sărbătoarea va fi marcată și prin vernisajul unei expoziții de fotografii care punctează momente reprezentative pentru cariera sa impresionantă.

Încheiem festivalul cu Gala de premiere, de la ora 19.00, la  Sala Horia Lovinescu. Amfitrionul serii va fi Andreea Marin, Ambasador al Festivalului și spectator fidel al Teatrului Nottara.

La Secțiunea Bulevardul Comediei, jurizarea va fi făcută de trei membri aleși din public.

Secțiunea Criza feminității, în cadrul căreia vor fi supuse atenției spectatorilor producții a căror temă este, ca în fiecare an, de impact pentru societatea actuală, aduce laolaltă producții ale unor teatre și companii din țară și din străinătate. Juriul acestei secțiuni este format, și în acest an, din personalități ale teatrului românesc: Emil Boroghină (actor, Directorul fondator al Festivalului Internațional Shakespeare din Craiova, președintele Fundației Shakespeare), Doina Modola (critic de teatru), Irina Ionescu (teatrolog), Oltița Cîntec (critic de teatru), Claudiu Groza (critic de teatru).

Finalul serii aduce un Concert cu poveste, în cadrul căruia veți regăsi, pe scenă, actori îndrăgiți ai Teatrului Nottara: Dan Bordeianu, Alma Nicole Boiangiu, Ioana Calotă, Cristina Juncu, Răzvan Banică. Amfitrion: Șerban Gomoi.

Le mulțumim călduros tuturor partenerilor și sponsorilor noștri!

 

         Cristina Sava

Senior PR Specialist

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.