default-logo

Cu gânduri bune de sărbători / VANCOUVER

Dragul nostru ” OBSERVATOR „,

 După toată munca, activitățile, implicarea și mesajele transmise tuturor românilor din Canada ,din Romania și din alte colțuri ale lumii, in anul 2019,ajunși in prag de An Nou 2020, chiar aveți de ce să fiți mândri… sunteti un simbol de profesionalism, talent, inteligența de a armoniza și de a fi cu adevărat utili cititorilor, prin echilibrul, consistența și sensibilitatea cu care puneți în pagina atâtea trăiri, întâmplări, imagini, evenimente .

 Suntem bucurosi ca, prin eforturile deosebite, perseverența și dragostea față de România, de respect pentru toți cei din diaspora canadiana, existati si ne umpleti fiinta noastra cu frumos si pilde demne de urmat.

 Pentru toți cei care sunt ” in si de fapt ,sunt OBSERVATORUL „, fie ca Sarbatorile de Iarna sa le fie luminoase si linistite, cu bucurie și belșug iar Noul An 2020 să le aducă multă sanatate, depline realizari, o viață tihnită și în pace, cu credința de a face ceva trainic , util și frumos, inconjurati de prieteni adevarati și de cursă lungă !

 LA MULȚI ANI, Observatorilor, cu ganduri bune și să aveți parte de o petrecere românească adevărată, oriunde o sa va aflați în seara dintre anii 2019 / 2020 !!!

 

Liliana și Ovidiu  Grecea

– Vancouver – Consulatul General al ROMÂNIEI

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.