◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Teoriile conspirației privind coronavirusul. De unde ar fi pornit epidemia

Virusul ucigaș ce a îngrozit întreaga omenire a dat naștere multor teorii ale conspirației.

Pentru mulți, nu este o coincidență faptul că  virusul a apărut în orașul Wuhan, întrucât aici se află un institut unde cercetătorii chinezi studiază cele mai periculoase și contagioase boli din lume.

Institutul, care este singurul din China capabil să lucreze cu viruși mortali, a fost promovat cu mare fast la nivel internațional, transmite The Washington Times.

„Anumite laboratoare din institut sunt angajate în cercetarea și dezvoltarea de arme biologice”, a declarat Dany Shoham, fost ofițer de informații militare.

Shoham deține un doctorat în microbiologie medicală. Din 1970 până în 1991 a fost un analist senior de informații militare pentru război biologic și chimic în Orientul Mijlociu și în întreaga lume, deținând gradul de locotenent colonel.

În 24 de ore, bilanțul din China a crescut de la 106 la 132 de decese și de la 4.600 de cazuri confirmate la aproape 6.000.

Sursa: The Washington Post

stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *