default-logo

Mircea Lucescu, gata de revenire! Clubul l-a chemat la negocieri şi urmează să fie prezentat OFICIAL!

Mircea Lucescu (74 de ani) este din nou dorit de o echipă din Turcia. După mai multe runde de negocieri cu Beşiktaş, acum „Il Luce” este dorit de Fenerbahce. Presa turcă scrie despre interesul lui Fener pentru antrenorul român.

Fenerbahce l-a dat afară pe Ersun Unal, după un parcurs slab în campionat, iar acum oficialii clubului din Istanbul îşi caută antrenor. După ce n-au mai câştigat de şapte meciuri, cei de la Fener şi-au întocmit o listă cu posibili antrenori, iar numele lui Mircea Lucescu apare şi el pe acea listă, scrie Fotomac.

„Şefii lui Fenerbahçe s-au întâlnit cu Lucescu şi negociază cu el”, a anunţat Zeki Uzundurukan, redactorul şef al cotidianului Fotomac. „Conducătorii clubului se concentrează pe Lucescu. Cred că îl vor anunţa după meciul cu Konyaspor, de sâmbătă. Şi românul ar vrea să vină la Fenerbahce”, mai scrie sursa citată.

De ce au picat negocierile dintre Mircea Lucescu şi Besiktas

Antrenorul român şi-a negociat revenirea în fotbalul din Turcia, dar Mircea Lucescu a refuzat să fie consilier. În schimb, şi-a dorit să fie antrenor: „Atât Lucescu, dar şi Besiktas au fost foarte interesate de o colaborare. Lucescu a depus eforturi mari în negocierile cu Sergen Yalçın, dar Mircea Lucescu nu a acceptat să fie consilier. El vrea să fie pe teren şi să conducă echipa. Inclusiv Galatasaray l-a dorit, dar Lucescu nu a acceptat”, a declarat consilierul românului pentru sursa citată.

Mircea Lucescu este liber de contract încă de acum un an, când s-a despărţit de naţionala Turciei. De atunci, a tot purtat discuţii pentru a reveni în fotbal, dar nu a ajuns la niciun acord.

„Il” Luce le-a antrenat până acum doar pe rivalele lui Fener în Turcia, Galatasaray şi Beşiktaş.

telekomsport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.