Presa prahoveană este în doliu! S-a stins din viaţă jurnalistul Cristea Bocioacă, decan de vârstă al slujitorilor cuvântului

Distinsul jurnalist CRISTEA BOCIOACĂ, decan al presei judeţului nostru, s-a stins din viaţă!
Elogiem în aceste momente triste dăruirea, seriozitatea, profesionalismul cu care a slujit această profesie vreme de peste 5 decenii. Cu neodihnă şi pasiune, condeiul său a surprins de-a lungul anilor şi a consemnat ca mărturie în timp, fapte şi oameni din realitatea judeţului şi adesea din cea a întregii ţări. Colegii şi, deopotrivă, cititorii l-au stimat şi apreciat pentru realismul mesajului său jurnalistic, pentru tăria cu care se poziţiona în fiecare text de partea adevărului şi a interesului public. Iar peste toate – pentru consecvenţa cu care îşi evidenţia în orice împrejurare sentimentul său de profund patriotism.
Mulţi au putut învăţa de la jurnalistul CRISTEA BOCIOACĂ – Nea Cristel, aşa cum îi spuneau, cu respect, mai toţi – ce înseamnă presa adevărată, practicată cu simţul datoriei faţă de cititor şi de ţară.
Astăzi, la ceasul tristei despărţiri, aprindem o lumânare la catafalcul său şi transmitem familiei îndurerate profunde condoleanţe.
Dumnezeu să îi vegheze somnul de veci!

mai 11, 2020

Redacţia Ziarului PRAHOVA

Ziarul PRAHOVA

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.