Invitație la lansarea on-line a volumului de debut „Alt condițional/ Un autre conditionnel” pe pagina de facebook a Asociației Universul Prieteniei 

Vă invităm joi, 21 mai 2020, ora 18.00, pe pagina de facebook a Asociației Universul Prieteniei  – https://www.facebook.com/groups/asociatiauniversulprieteniei/, la lansarea on-line a volumului de debut „Alt condițional/ Un autre conditionnel”, ediție bilingvă româno-franceză, autor Anica Andrei-Fraschini cu o prefață semnată de Ana Ardeleanu, membră a  Uniunii Scriitorilor din România.

Volumul face parte din colecția anului 2020, „Modus vivendi” și este prezentat de scriitoarea Ottilia Ardeleanu, membră a Uniunii Scriitorilor din România și de poeta Iulia Ralia Raclaru.

Actrița Ina Paladi, de la Teatrul „Studio Lux Art”, va susține un scurt recital de poezie din volum. Lansarea va fi sub forma unui scurt clip video, autoarea fiind prezentă în mediul on-line, pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi.

           Organizatori: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iași,  în parteneriat cu Teatrul „Studio Lux Art”.

„Anica Andrei-Fraschini ne prezintă o hartă a sufletului său, pe care putem drumeţi pe  reliefuri de gând nebănuite, pe câmpiile unor sentimente neexplorate. Are multe de oferit, în ce priveşte zestrea de iubire şi de senină dăruire, celui ce va avea îngăduinţa, deschiderea şi dragostea de a-i primi poezia, ca fluture de argint, în propria-i lumină.” (Ana Ardeleanu)

 Vă așteptăm cu drag!

Rodica Rodean-preşedinte

      

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.