◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Ce nu vă spun autoritățile și presa vândută. Situația pare gravă, dar este mult mai ușoară decât în urmă cu două luni

Ce nu vă spun autoritățile și presa vândută: În ultimele zile s-au realizat de două ori mai multe teste pe zi decât în perioada Stării de Urgență. Situația pare gravă, dar este mult mai ușoară decât în urmă cu două luni. Iată calculele…

Pentru că nu mai dau doi bani pe ce pretind autoritățile românești și o mare parte a presei centrale, care și-a vândut integritatea pe 30 de arginți, am calculat media testelor făcute de la izbucnirea epidemiei și am comparat-o cu numărul testelor făcute în ultimele zile.

Toate aceste calcule ne arată că, cu sprijinul presei centrale, Guvernul Orban și autoritățile medicale din subordinea lui manipulează populația prin omisiunea unor date, pentru a întreține panica.

După cum ați putut vedea în ultimele zile, numărul infectaților depistați cu Covid-19 a crescut semnificativ, iar Arafat, Tătaru, Orban, Iohannis și presa obedientă și-au dau ochii peste cap făcând pe speriații, pretinzând că situația tinde să devină la fel rea ca în perioada Stării de Urgență. O mare manipulare! Iată de ce:

1. În perioada stării de Urgență se făceau 3-4-5.000 de teste pe zi din care rezultau 200, 300, 400 sau 500 de infectați.

2. În ultimele vreo două săptămâni se fac 10.000, 12.000 și chiar 13.000 de teste pe zi, din care rezultă 300, 400, 500  sau 600 de infectați, în ultima zi.

3. Conform curbei grafice, numărul de infectați din ultimele două săptămâni este comparabil cu cel din maximul Stării de Urgență. Diferența e că acum se fac de 2-3 ori mai multe teste pentru a se obține un număr de infectați similar cu cel obținut în Starea de Urgență. Păi, despre ce vorbim!?!

Doar că aritmetica este simplă: dacă la 4.000 de teste în ziua „Z”, din starea de urgență, rezultau 300 de infectați, iar astăzi, din 13.000 de teste rezultă 500 sau 600 de infectați, se cheamă că numărul de infectați raportat la numărul de teste din aceste zile este simțitor mai bun. Adică, dacă astăzi s-ar fi făcut tot 4.000 de teste, precum în starea de urgență, am fi avut 150-200 de infectați cel mult. Și atunci, unde e toată drama și Apocalipsa pe care o visează guvernul Orban și sclavii din presa centrală?

Concret, media celor 122 de zile în care s-au făcut teste pentru depistarea infectaților cu Coronavirus în România, conform Worldometers (site-ul internațional care adună datele din toată lumea pentru Coronavirus), este de 6636 de teste pe zi. Adică media zilnică din întreaga perioadă de testare este jumătate din câte teste se fac în aceste zile.

De ce autoritățile și presa centrală nu îi spun populației acest lucru? Pentru că vor o populație speriată, care să accepte abuzurile și dictatura medicală care se prefigurează la orizont!

Iată calculele:

– 122 de zile de teste (începând cu 10 martie)
– 809.663 de teste totale (din 10 martie până în 9 iulie)
– Media zilnică: 6636
– Numărul de teste din ultimele zile: 12.000, 13.000 / zi !!!!

Prin urmare, situația este mult mai bună decât atunci, indiferent ce spun manipulatorii de serviciu. Iar faptul că este prezentată aproape la fel de rea arată reaua lor credință.

Toate acestea ne dovedesc că cei care ne conduc au o agendă care nu este și a noastră. Iar dacă agenda nu este și a poporului român, am putea vorbi de trădarea interesului național. E logic ce spun, nu-i așa? Iar dacă este vorba de alte interese, mai devreme sau mai târziu, cei care le servesc vor trebui să răspundă!

Daniel Roxin / UZPR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *