◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Cum să crești chiar și cu 300% producția agricolă… Un român a găsit soluția!!!

“Suntem ceea ce mâncăm”, spune un aforism modern, iar el conține un mare adevăr.

De altfel, explozia de obezitate planetară din ultimele decenii ne arată că ne îndepărtăm tot mai mult de o viață armonioasă.

Iar hrana proastă, superprocesată, obținută din surse îndoielnice din punct de vedere al calității, este factorul principal.

Din fericire, sesizăm astăzi o tot mai mare preocupare pentru producerea și consumul alimentelor bio. În această direcție românii se dovedesc încă o dată inventivi, soluțiile lor putând să schimbe lumea în bine.

Astăzi o să vă prezint doi fertilizatori de excepție, două produse biostimulante pentru sol și pentru plante care înlocuiesc susbstanțele chimice și care pot mări productivitatea de la 30 la 300 %, în funcție de tipul de cultură agricolă.

Cel care a creat aceste produse revoluționare este inventatorul și omul de afaceri român Ioan Hossu, stabilit de decenii în Canada, întors în țară de o săptămână, și pe care l-am avut invitat în această emisiune; o emisiune pe care vă invit să o urmăriți, pentru că merită cu adevărat!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/XjCKgEm79C0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Daniel Roxin / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *