Halep are cuvintele la ea! Răspunsul care i-a amuzat teribil pe Wilander, Henin și Becker

Simona Halep a prefaţat ediţia 2020 de la Roland Garros, pentru Eurosport, şi a povestit cum a privit victoria de acum doi ani din finala cu Sloane Stephens. În acelaşi timp, marea noastră campioană a dat dovadă că are un simţ al umorului deosebit, reuşind să îi facă pe Wilander, Becker şi Henin să râdă cu gura până la urechi.

După trei finale de Grand Slam pierdute, două la Roland Garros şi una la Australian Open, fostul număr unu mondial a reuşit în sfârşit să îşi treacă în palmares primul trofeu major, la Paris, în 2018. Victoria a fost ca o descătuşare pentru Simo, care ulterior a câştigat şi Wimbledon 2019, după o prestaţie care va rămâne pentru totdeauna în istoria tenisului. Acum, Halep e într-o formă de zile mari, câştigând trei turnee la rând, printre care şi competiţia de la Roma, astfel că nu poate fi privită altfel decât marea favorită la Roland Garros 2020.

Într-o discuţie avută cu experţii Eurosport Wilander, Becker şi Henin, Simona a fost întrebată despre ceea ce a simţit în urmă cu doi ani, după ce câştiga finala de la Paris, în faţa lui Sloane Stephens. „Ai cucerit muntele Everest, cum te-ai simţit după primul Grand Slam?”, a fost întrebarea lansată de „Boom-Boom Becker”.

eurosport.ro

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.