◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Bomba din miez de noapte. Meciul România – Norvegia, anulat de UEFA, cu consecințe halucinante

Așadar, nu mai avem meci pe Arena Națională, duminică seara! Meciul România – Norvegia a fost anulat. Vestea șocantă a venit chiar de la UEFA și a fost transmisă de publicația norvegiană VG.  
 

Federația Română de Fotbal a publicat imediat informația.

„UEFA ne-a informat că, “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine.

Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, susține FRF.

În ceste condiții varianta principală este aceea că toate rezultatele Norvegiei se vor anula. Astfel, Norvegia ar urma să retrogradeze în grupa C valorică din Liga Națiunilor.

Specialiștii dau ca sigur faptul că Norvegia va pierde la masa verde atât meciul cu România, de pe 15 noiembrie, cât și pe cel cu Austria, de pe 18 noiembrie.

Concret, delegația Norvegiei  fost blocată pe aeroportul din  Oslo, pentru că nu a primit acceptul autorităților sanitare să facă deplasarea la București, după ce UN SINGUR OM, chiar căpitanul naționalei (și fundaș al lui Galatasaray), Omar Elabdellaoui (28 de ani) a fost depistat cu COVID-19, iar TOȚI ceilalți jucători și membri ai staff-ului au fost considerați contacți direcți.

În cursul zilei de sâmbătă Bent Hoie, ministrul Sănătății din Norvegia, a anunțat oficial că o deplasare către România a jucătorilor ar fi fost complet ilegală, ca urmare a normelor foarte stricte din țara nordică, impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Se așteaptă decizia oficială a  UEFA.

Mugur Popovici / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *