◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Opinii la articolul intitulat  „Problema vaccinării obligatorii sau facultative contra COVID-19”

În data de 17.11.2020 am transmis mai multor personalități articolul intitulat „Problema vaccinării obligatorii sau facultative contra COVID-19”, după care am primit mai multe opinii, dintre care unele, pe care le consider ca fiind cele mai relevante, le prezint în cele ce urmează.

  1. 1. De la o distinsă doamnă doctor, recunoscută și apreciată ca o elită autentică într-o anumită specialitate medicală, cu activitate științifică inclusiv pe plan internațional.

Da, graba justificata de evoluția pandemiei nu justifică și introducerea unor vaccinuri ieftine la producere, ușor de produs în cantități uriașe, dar relativ scumpe pentru beneficiari și incerte ca efecte adverse pe termen lung. 

De regulă, efectele adverse in vaccinări menționate de producatori se refera la cele imediate (durere la locul administrării, ușoară febra, mialgie trecătoare, etc) si la efecte pe termen scurt de 2-3 zile. Am văzut însă, de exemplu in vaccinarea contra cancerului de col uterin la fetite prepubertare sau la debutul pubertății, ca au apărut efecte adverse tardive intre care paralizii ale membrelor inf  (sindrom Guillen-Barre, si alte modificări), sau in vaccinul antirujeolic din anii 90 care nu producea totdeauna imunitate dar determina hiperergie/ hiperreactivitate alergica cu meningo-encefalite autoimune la cei vaccinați când se infectau ulterior. 

Si alte vaccinuri, intre care cel hexavalent de după Revoluție, sau un vaccin BCG (antituberculos) au avut efecte adverse nemenționate de producător. Riscul acelor vaccinuri a fost mai mic, pentru ca s-au adresat unor grupe mai reduse de populație.

Acum însă, in pandemie, un vaccin cat mai rapid autorizat aduce pe de o parte un profit uriaș unor concernuri si organisme politice, dar si un risc mondial de afectare a bazei genetice de tip ARN a populației globului, insuficient justificat si evaluat. Chiar daca nu ar fi acest risc, exista altul mai probabil, anume declanșarea unor boli autoimune la cei vaccinați, datorita faptului ca celulele noastre normale sunt puse sa fabrice o proteina virala, genetic străină, care s-ar împrăștia pe suprafața celulelor noastre care nu vor mai fi sănătoase deci, vor fi ca o grefa de celule străine, iar limfocitele noastre T le vor ataca si distruge, învățând sa recunoască si viitoarele celule virale pe care ar trebui sa le distrugă in viitor. Mă întreb, de ce sa produc EU vaccinul in corpul meu, punând niște celule UMANE NORMALE sa fabrice ele înseși PROTEINE VIRALE STRAINE si nu ma vaccinez direct cu un vaccin produs de cei care îl vând, care sa contina el acele proteine si sa nu îmi mai distrugă limfocitele mele T killer propriile mele celule anterior normale? Pentru ca este mai greu de fabricat, dar mai sigur? Așa, cine îmi garantează ca acel ARNm se va distruge complet, nu vor apare mutații in propriul  ARN uman, mai ales la fetite si femeile in vârstă de procesare? Caci TOT ARN-ul uman este transmis doar pe linie materna, prin ovocit, spermatozoizii neavând organite celulare si deci nici ARN. La scara mondiala, ne putem gândi la o OMENIRE modificata genetic. Consumam alimente modificate genetic. Suntem infectați intestinal cu bacterii modificate genetic, care ne determina cele mai multe boli digestive. Trebuie sa fim si noi TOTI modificați genetic?

Dar sa ne gândim ca va trebui sa ne revaccinam, Coronavirusul SARS-COV2 va avea mutații, înseamnă ca vom introduce periodic alte ARN-uri virale in corp, pana când? Pana când toate agresiunile acestea recombinate ne vor fi transformat ireversibil, fără sa fi avut vreo vina decât ca ne-am purtat ca turmele conduse de asini (voiam sa spun „asasini”).

  1. 2. De la un om de afaceri, inginer, cu o prosperă firmă în unul din domeniile de vârf ale electrotehnicii:

Sper că glumiți când spuneți că sunteți de acord cu vaccinarea obligatorie!

Pai bineînțeles că se vor găsi “studii temeinice recunoscute la nivel internațional”  care “vor garanta”, doar paranoia asta mediatică nu a fost pusă în operă degeaba de establishmentul globalist.

Nu degeaba l-au dat jos pe Trump, nu ca i-as fi fan.

Si ce-i cu naivitatea asta ca guvernatorii “se vor vaccina efectiv și în mod real cu vaccinul” impus iar nu “oferit populației” așa cum eronat spuneți.

De alba – neagra sau de iluzionism la TV n-ați auzit încă? La același posturi TV care fac parte din media globala de care vorbeam mai sus?

Vaccinarea obligatorie este o crimă infinit mai gravă decât camerele de gazare ale lui Hitler. Văd ca sunteți de acord cu ea.

Eu nu. N-au decât sa se vaccineze prostii!

  1. 3. De la o personalitate din mass-media:

Stimate Domnule Profesor dr. N. Grigorie Lăcrița,

Va mulțumesc pentru mesajul trimis si materialul atașat referitor la Problemele vaccinării antiCovid19

Am citit mai multe informații pe aceasta tema si constat ca si in randul medicilor exista cateva opinii contrare.

Dar cred ca NU este oportun sa propagam si sa susținem atitudinea anti/vaccin, câtă vreme organizațiile internaționale de sănătate si cele naționale ale statelor suverane considera ca acest vaccin este o prima soluție de combatere a virusului si pandemiei produse de acesta.

Consider ca propagarea in medii oficiale sau credibile a acestei atitudini care sa fie indusa cetățenilor poate fi considerata la fel de vinovata ca si atitudinea pasiva a autorităților romane fata de combaterea acestui virus prin metodele obișnuite pe care le aplica măcar majoritatea tarilor europene.

De aceea eu unul mă abțin de la a da curs unor astfel de informatii si cred ca o atitudine responsabila si profesionista se impune a fi urmata de orice jurnalist onest.

Cu multumiri,…

  Conf. univ. dr. N. Grigorie Lăcriţa

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *