Momentul în care Simona Halep a izbucnit în râs la Melbourne: ”Ce rol are dragostea?”. Răspunsul româncei

La conferința de presă susținută la Melbourne după succesul cu rusoaica, Simona Halep a fost înștiințată că va juca împotriva Igăi Swiatek pe 14 februarie, de Valentine’s Day, moment urmat de o întrebare atipică: ”Ce rol are dragostea în tenis?”.

Momentul amuzant la conferința de presă a Simonei Halep

La auzul întrebării, Simona Halep a bufnit în râs, apoi a răspuns: ”Nu mă gândesc în ce zic joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici și în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin’s Day pentru după meci.

Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea. Îmi place să împărtășesc cu cei apropiați totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”.

În optimile Australian Open, Simona Halep va întâlni una dintre jucătoarele în formă din circuit, Iga Swiatek. Sportiva din Polonia, locul 17 WTA, are 10 meciuri consecutive fără înfrângere în cadrul turneelor de la Grand Slam, cele șapte de la Roland Garros, unde a câștigat trofeul, și cele trei din debutul Open-ului de la Melbourne, cu Arantxa Rus, 6-1, 6-3, Camila Giorgi, 6-2, 6-4, și Fiona Ferro, 6-4, 6-3.

Confruntarea de la Melbourne va consemna al treilea meci direct între Simona Halep și Iga Swiatek. Precedentele au avut loc la French Open, fiecare jucătoare obținând câte un succes, în 2019, când s-a impus românca în două seturi, și 2020, când sportiva din Polonia a obținut victoria fără set cedat.

digisport.ro

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.