◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Stațiunea Slănic-Moldova, promovată pe canalul internațional al televiziunii publice

Emisiunea „Investiți în România!”, difuzată de TVR Internațional, promovează mediul de afaceri autohton în întreaga lume, inclusiv cel din domeniul turismului.
Emisiunea din această săptămână ne propune un interesant material, care are în prim plan una dintre unitățile hoteliere de tradiție din stațiunea Slănic-Moldova.

Echipa managerială de la Complexul Hotelier «Perla» încearcă să facă față crizei actuale și să mențină un standard ridicat de confort și securitate sanitară. Pe lângă dezvoltarea infrastructurii de cazare, investițiile în serviciile prestate fac din «Perla» o adevărată reprezentantă a industriei ospitalității românești”, este preambulul emisiunii, prezentat de jurnalistul Răzvan Onesa.

După ce a parcurs o etapă mai lungă de renovare și modernizare integrală, Hotelul „Perla” din Slănic-Moldova a fost repus în circuitul turistic în iulie 2016. Clasificat acum cu patru stele, Hotelul „Perla” deține, pe lângă spațiile de cazare, un centru de relaxare și SPA, o bază de tratament cu dotări de ultimă oră, o cameră a izvoarelor și o salină interioară, două săli de conferințe (care poartă numele lui Mihai Eminescu și George Enescu), restaurante, galerii comerciale etc. Emisiunea este realizată cu Andreea Alexandru, directorul general al Complexului „Perla”, la TVR Internațional. În prezent, „Investiţi în România!”, care a împlinit 20 de ani de activitate, are 90 de minute şi este difuzată în direct, în fiecare zi de marți, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+. De asemenea, aceasta poate fi urmărită și pe pagina de Facebook a TVR1.

Romulus-Dan Busnea

desteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *