default-logo

TUDOR ARGHEZI – DE LA POEZIE LA PAMFLET

Un nou eveniment online

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România prezintă, prin intermediul studioului UZP-TV care transmite pe www.uzp.org.ro, simpozionul online „TUDOR ARGHEZI – DE LA POEZIE LA PAMFLET”, realizat de filiala „Tudor Arghezi” Craiova a UZPR în parteneriat cu filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România.
Vor susține comunicări despre viața și opera marelui poet ziariști și scriitori reputați – dr. Mircea Pospai, președintele filialei Craiova a UZPR,  conf. univ. dr. Ioan Lascu, președintele filialei Craiova a USR, prof. univ. dr. Florea Firan, conf. univ. dr. Toma Grigorie și  Mircea Canțăr, directorul cotidianului „Cuvântul Libertății”, din Craiova. La încheierea dizertațiilor, artistul și actorul Sergiu Cioiu oferă un recital poetic, din lirica argheziană.

Transmisia online va fi duminică, 11 aprilie 2021, de la ora 17.00.

Despre autor
  1. Radu Vida Reply

    Braavo, Craiova!
    RAdu Vida
    Cluj-Napoca

  2. Viorel Surdoiu Reply

    Bine-venit acest eveniment! Felicitări creatorilor acestui moment de evocare a unui scriitor care ne marchează viața literară și jurnalistică. Cu mândrie spunem că numele și creația lui Tudor Arghezi, gorjean după propria sa declarație, stă în inima noastră și încă ne scrie Bilete de Timp, de această dată, ca să cumpănim bine filele pe care, noi, le răsfoim, citim sau scriem în Marea Carte a existenței.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.