Expoziția ”Broderie” semnată ZOE VIDA

Joi, 27 mai 2021, a avut loc la Muzeul de Etnografie și Artă Populară Baia Mare un eveniment aparte: Expoziția de broderie a distinsei artiste Zoe Vida-Porumb, fiica sculptorului Gheza Vida.

Mare parte dintre cititori ar spune că informația este una obișnuită, fiind vorba de  o expoziție. Doar cei care vor călca pragul acestei expoziții, deschisă timp de 3  luni, își vor da seama despre ce este vorba.

Cuvintele  nu pot reda trăirile de care ai parte la impactul vizual cu operele expuse. Merită să faceți deplasarea la Muzeul de Etnografie și Artă Populară Baia Mare. Experiența va fi de neuitat.

Creațiile artistei Zoe Vida reușesc să trezească sentimente aparte, să te facă să simți că te-ai desprins de lumea reală și ai poposit într-o oază plină cu minunății care îți inundă sufletul. Pentru că fiecare lucrare reușește să îți atingă o coardă sensibilă și să te facă să revii la fiecare creație după ce le-ai admirat pe toate. Le privești și îți pui întrebarea: cum poate un om să dea naștere la astfel de capodopere? Poate pentru că este în legătură cu Divinitatea… și nu dorim să reducem cu nimic din meritele familiei în care a crescut și s-a format.

O dată în viață, merită să vedeți creațiile cu semnătura Zoe Vida.

 

buletndecarei.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.