Mesajul WTA pentru Simona Halep, în ziua în care liderul mondial a împlinit 27 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 27 de ani și a primit felicitări din toate părțile. Fie că a fost vorba de nume mari din sportul mondial, conturi oficiale de twitter de la turnee de Grand Slam sau surprize video primite din partea fanilor, Simona Halep a simțit căldura întregii planete. Nici cei de la WTA n-au trecut cu vederea ziua de naștere a liderului mondial.

„E ziua specială a numărului 1 mondial!. La mulți ani unicei Simona Halep!” au scris cei de la WTA pe twitter, acolo unde au postat și o fotografie specială cu jucătoarea noastră.
Numărul 1 WTA se află în China, acolo unde va participa la turneul de la Beijing, ce va fi transmis de Digi Sport. Eliminată în turul 2 al turneului de Wuhan de slovaca Dominika Cibulkova, la capătul unui meci în care a avut probleme de sănătate, Halep se reface pentru a participa la ultimele trei turnee din acest final de an. După evoluţia de la Beijing, Halep va merge la Moscova pentru a participa la turneul ce va fi, de asemenea, transmis de Digi Sport. Halep va încheia anul la Turneul Campionelor de la Singapore, competiţie la care vor lua parte cele mai bune 8 jucătoare ale lumii.
Cariera Simonei Halep, în numere:
Titluri WTA de simplu: 18 – Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013;

Finale WTA de simplu: 15 – Cincinnati (Premier 5), Roma (Premier 5), Australian Open (Grand Slam) – în 2018, Beijing (Premier Mandatory), Cincinnati (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Roma (Premier 5) – în 2017, Rogers Cup (Toronto), Cincinnati (ambele de categorie Premier 5) – în 2015, WTA Finals – Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory) – toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 şi Fes (WTA), în 2011 şi 2010.

Titluri la dublu: 1, Shenzhen – 2018, în echipă cu Irina Begu;
Finală (dublu): 1, Montreal – în 2016, în echipă cu Monica Niculescu;
Meciuri câştigate – meciuri pierdute: 450-196;
Premii totale: 27,06 milioane de dolari;
Cel mai mare premiu: 2,6 milioane de dolari (Roland Garros-2018);
Cea mai înaltă clasare în ierarhia WTA: Locul 1 (47 de săptămâni).

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.