◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Marius Copil s-a calificat în finala de la Basel. Duminică, finală inedită cu Roger Federer

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu de 500 de puncte, sâmbătă, la Basel, competiţie cu premii de 1,98 milioane de euro.
Marius Copil s-a calificat în finala turneului de la Basel, iar Cristian Tudor Popescu a avut cuvinte de laudă la adresa sportivului român. Finala Federer – Copil va fi duminică, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 2.

CTP e convins că Marius Copil a practicat un tenis de clasă mondială în semifinala cu Alexander Zverev, numărul 5 mondial.

„După atâția ani de muncă ai acestui băiat, după ce s-a zbătut la locul 200, locul 100 și ceva, în zona chinuitoare a tenisului, iată-l explodând în acest turneul de la Basel, cu un tenis de clasă mondială. Pentru mine a fost o surpriză. Se întâmplă rar să am surprize în tenis. Am văzut la Basel un alt Marius Copil, loviturile sunt aceleași dar jucătorul care le execută este altul. A dovedit siguranță, încredere, maturitate și un cuvânt mai popular tupeu, extraordinare. Până acum, Marius Copil avea un comportament de jucător în jurul locului 100, în turneul acesta s-a comportat ca un jucător de top 10”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

CTP a prefaţat finala turneului de la Basel, Federer – Marius Copil
Cristian Tudor Popescu a vorbit şi despre finala turneului de la Basel, acolo unde Marius Copil îl va întâlni pe marele Roger Federer.

„E un eveniment extraordinar. Marius va juca relaxat, nu va avea niciun moment de crispare în fața celui mai bun jucător al tuturor timpurilor. Mă bucur pentru acest băiat, pentru că după atâția ani de muncă – nu a fost ajutat de autorități, totul se datorează familiei, sponsorului – pe propriile picioare a ajuns atât de sus și a dus numele României alături de Roger Federer”, a adăugat jurnalistul.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *