default-logo

La mulți ani, Radio România!

Omniprezent, atotcuprinzător și singura sursă de informare care nu obligă ascultătorul să se oprească din ceea ce face, radioul cucerește, fascinează, captivează și destinde.
La ceas aniversar, Radio România, în toate componentele sale, se poate mândri cu o istorie pe măsura personalităților care și-au pus puterea, vocația și talentul la temelia unui construct etern. Radioul românesc a lansat voci excepționale, emisiuni de mare întindere, dezbatere la cele mai înalte standarde, divertisment de cea mai bună calitate, jurnaliști de calibru, care au rămas embleme ale profesiei.
Radio România a susținut națiunea, a încurajat-o, i-a întărit scara valorilor, i-a oferit sprijin moral în toate timpurile de răscruce și emisiuni cu tâlc în toate momentele de respiro. La Radio România și-au găsit locul poezia, literatura, muzica, informația profesionistă, dialogul constructiv și ancheta de răsunet. Radio România a echilibrat o piață media cu extreme, a fost pilon central al profesionalismului în audiovizual, a susținut valoarea și a promovat calitatea materialului media.
Atunci când trebuie transformate în fapte, principiile, ca să devină realizări, cer profesioniști redutabili, jurnaliști devotați și dedicați, energie, creativitate, un înalt cod moral și profesional. Pentru felul în care Radio România a știut în toată istoria sa să se constituie într-un pilon al societății românești, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România urează instituției „La mulți ani!”, drum înainte lung și fast, pe aceleași coordonate.


Doru Dinu Glăvan
Președinte al UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.