default-logo

O ameninţare letală şi triumful asupra ei. „Zona Fierbinte: Antrax”, în premieră la National Geographic

Seria antologică „Zona Fierbinte: Antrax va avea premieră la National Geographic pe 3 decembrie, la ora 22:00. În fiecare vineri, de la ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade pe Naţional Geographic.
Seria inspirată din fapte reale, urmăreşte poveştile paralele ale lui Matthew Ryker (Kim) şi dr. Bruce Ivins (Goldwyn). Ryker, un agent FBI specializat în microbiologie, care îşi pune cariera în pericol pentru a-şi convinge superiorii de aceste atacuri de neimaginat, la doar trei săptămâni după atentatele din 11 septembrie. Statele Unite sunt din nou sub asediu. Ivins, un microbiolog sclipitor, care porneşte în căutarea ucigaşului cu antrax din 2001, colaborează îndeaproape cu FBI pentru a descoperi cine se află în spatele scrisorilor mortale cu antrax, în timp ce instabilitatea şi paranoia să iau amploare şi îl conduc către descoperiri nebănuite.
Din distribuţie fac parte şi agentul special FBI Dani Toretti (Dawn Olivieri), care este suficient de dur pentru a răzbi prin hăţişurile procedurale ale agenţiei şi ajunge printre primii la faţa locului în timpul atacului cu antrax de pe Capitol Hill, în 2001; agentul începător Chris Moore (Ian Colletti), absolvent de Quantico şi dornic să înveţe de la un agent versat; experimentatul Ed Copak, agent de rang înalt din cadrul FBI (Dylan Baker), care simte povara responsabilităţii de a face dreptate pentru o naţiune rănită în urma evenimentelor recente din 11 septembrie; agentul FBI Eric Sykes (Morgan Kelly), un înfumurat care îl ridiculizează pe Ryker pentru vânătoarea după „arme biologice fictive”; Sheila Willis (Denyce Lawton), o lobby-istă din industria pharma care îşi regândeşte priorităţile după atentatul din 11 septembrie.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.