default-logo

Două calendare de perete, personalizate de UZPR, pentru anul 2018

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România a realizat, pentru prima dată, două calendare de perete personalizate pentru anul 2018.

Calendarul UZPR, prin care ne propunem promovarea activităţii Uniunii, prezintă pe fiecare filă a lunii, aspecte din activităţile anului precedent, precum şi apariţiile editoriale ale anului 2017.

Într-o prezentare policromă remarcabilă regăsim grupaje fotografice de la Seratele „ Eminescu, jurnalistul ”, de la Premiile UZPR acordate jurnaliştilor în cadrul unei emisiuni speciale la Televiziunea Română, aspecte de la Premiile „ Eminescu, ziaristul ”, sau Celebrarea Zilei Ziaristului Român, precum şi secvenţe din activitatea echipei Teatrului NostruM. De asemenea, sunt prezentate momente de la Adunarea Generală de la Vidraru şi de la Adunarea Generală Extraordinară de la Bucureşti (8 septembrie 2017). Celelalte file de calendar prezintă produsele editoriale, Revista Cronica Timpului şi Revista UZP, ziarul Certitudinea, cărţile apărute sub egida editurii UZP şi nu, în ultimul rând, importanţi sponsori şi parteneri ai Uniunii.

Calendarul CENTENARUL UNIRII

Prin editarea acestui calendar, revista „CERTITUDINEA”, publicație aflată sub egida UZPR, a dat primul semnal că am intrat în anul centenarului MARII UNIRI – cel mai important eveniment din istoria noastră.

Coperta calendarului are, ca imagine centrală, o pictură murală de la așezământul românesc din Ierusalim, reprezentând-o pe Maica Domnului cu Pruncul în brațe, iar ca fundal harta României Mari și versurile lui Mihai Eminescu din poezia „Ce-ți doresc eu, ție, dulce Românie”.

Calendarul este ilustrat, la fiecare lună, cu imaginea unui eveniment corespunzător lunii respective din anul 1918.

Imaginile sunt încadrate într-o „fereastră” reprezentând conturul ROMÂNIEI MARI.

Ambele calendare pot fi procurate de la sediul Editurii Detectiv Literar (sediul proviziu al conducerii UZPR ), str. Anghel Saligny nr. 8, telefon 0746.137.911 ( Ovidiu Zamfir ).

Costul unui calendar este de 12 lei. Pentru cei din teritoriu, care doresc unul din aceste calendare sau pe amândouă, îl pot contacta telefonic pe dl Ovidiu Zanfir, pentru perfectarea expedierii.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.