◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Acord de colaborare între Filiala Bacău a UZPR și UNPR – Nord-Est

Filiala Bacău a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) și Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Est (UNPR-RNE) au parafat un Acord de Colaborare și Parteneriat. Acordul a fost semnat de Corneliu Pricope – președintele UNPR-RNE și de Cornel Cepariu – președintele Filialei Bacău a UZPR. Acest Acord a fost semnat, inițial, și cu Asociația Megline (Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară SINDALIMENTA), din Constanța, în calitate de Partener 1. Filiala Bacău a UZPR are calitate de Partener asociat.

UNPR-RNE este un partener strategic pentru comunitățile locale de afaceri, inclusiv în relația cu autoritățile locale și centrale, care propune soluții inovative, promovează firmele și produsele românești și este deja un partener pentru mediul academic și de cercetare-dezvoltare-inovare.

Obiectul acestui parteneriat îl reprezintă, între altele (specific relației cu Filiala UZPR) popularizarea acțiunilor efectuate, respectiv promovarea în mass-media locală, regională și națională a proiectului „DigitalizeIT – Competențe digitale pentru angajați” și a obiectivelor stabilite în Acord, în speță prezentarea în mass-media locală, regională și națională a acțiunilor și evenimentelor menționate în Acord.

Parteneriatul cu UZPR – au arătat cei doi președinți – este un prim pas spre dezvoltarea de acțiuni comune privind promovarea județului și a regiunii, pentru organizarea de evenimente cu impact în județul Bacău, în Regiunea Nord-Est și pentru mediul de afaceri.

Cornel Cepariu: „Acest acord face parte din preocupările Filialei băcăuane a UZPR de a sprijini, aducând în atenția  publică preocupări, inițiative, evenimente lansate de organizații civice, instituții locale ori naționale menite să faciliteze  promovarea, la nivel național și internațional, a unor acțiuni având potențial economic ori cu posibil impact cultural în opinia publică.”

Corneliu PRICOPE: „Acest Acord de Colaborare și Parteneriat este un argument profesionist, eficient și eficace pentru promovarea obiectivelor și activităților pe proiectele implementate de patronatul nostru, pentru formarea profesională a angajaților din IMM, în domeniul digitalizării. Suntem o organizație patronală activă care propune mediului de afaceri soluții suport pentru activitatea economică și reprezentarea intereselor companiilor românești. Acordăm o atenție specială resurselor umane din regiune și ne dorim ca acestea să fie bine pregătite și prezente activ pe piața muncii în Regiunea Nord-Est. Doar prin parteneriate și consultări frecvente putem să ne ajutăm reciproc.

Suntem optimiști privind realizările comune în 2023 și pornim la drum cu încredere și determinare.

La începutul noului an, transmitem, din suflet, oamenilor de afaceri să aibă un 2023 cu toate realizările pe care fiecare și le dorește, să fie un an cu sănătate, bucurii, afaceri bune și prospere. Dorim, de asemenea, multă sănătate și împliniri familiilor și celor dragi.”

 

Petru Done

Foto: de la semnarea Acordului – Corneliu Pricope și Cornel Cepariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *