default-logo

Ziua Națională a României, sărbătorită online în cadrul Filialei Olt a UZPR

Ținând seama de condițiile pandemice, de „minivacanța” din Instituții, de faptul că autoritățile județene și locale stabiliseră că la Slatina (și în tot Județul Olt) nu se vor organiza manifestații de Ziua Națională a României, într-o scurtă ședință de lucru, prezidată de Vivi-Viorel Pintea, coordonatorul Filialei Olt a UZPR, s-a stabilit să desfășurăm această activitate online.
În calitate de organizator/inițiator al acestei activități, am anunțat pe Grupul What’sApp toți colegii noștri jurnaliști „de Olt” și ne-am conectat, în două serii, pentru a celebra această mare sărbătoare a poporului român .
Seria l.: 10,00-12,00. Au participat: Vivi-Viorel Pintea, Ștefan Melinte, Dumitru Negulescu, Mirela Costache, Paulian Buicescu și Maricela-Paraschiva Buicescu.
Seria a ll-a: 14,00-16,00. Au participat: Vivi-Viorel Pintea, Cristine Rousseau, Constantin Geantă, Elena Manda, George Tulea, Rodica-Felicia Matei, Daniela Ionescu, Teodor-Marian Popescu, Nicolae Ion-Gelu, Paulian Buicescu și Maricela-Paraschiva Buicescu.
În ambele serii, colegii au susținut referate, prelegeri, au recitat poezii, toate cu referire la tema de maxim interes a Românilor de pretutindeni – Ziua Națională a României. Unii colegi ne-au amintit cum a fost celebrată această mare sărbătoare de-a lungul anilor în Județul Olt, precum și în două județe vecine, Teleorman și Vâlcea.

 
       Maricela-Paraschiva Buicescu / UZPR Olt

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*